Csak jómunkás embert ne kelljen hívni, inkább megcsinálom magam...

Saját kezemmel

Saját kezemmel

Kerekasztal lovagjai az étkezőben

2016. január 17. - soma zoli

Ezen nagyon nem volt mit barkácsolni, inkább a miértet és a mikéntet írom le.

Az étkezőbe kerek asztalt szerettünk volna, de nem igazán találtunk a bútorboltok kínálatában. Ami volt az kicsi volt és nagyon drága. 40-50 ezer forintot nem akartunk egy asztalért adni.

sam_4814.JPG

Elmentünk egy lapszabászatba, kiválasztottuk a mintát, megadtuk az átmérőt és kértünk rá élfóliát. A megrendelést úgy időzítettük, hogy a költözésre legyen kész. Mivel perc alapú költöztetőket hívtunk, így a kis kitérővel és a levágott lap felpakolásával a szállítás párszáz forintból kijött szemben a lapszabászat 8000 ft-os díjával. Az IKEÁ-ban vettünk 4 db 70 cm magas fém lábat, az asztal lap hátulján bejelöltük a lábak helyét és csavarozás után már kész is volt az étkező asztal.

asztallab.jpg

A pontos árakra már nem emlékszem, de úgy rémlik az asztallap kicsivel 20 ezer alatt volt, a lábak darabja pedig 1500-2000 ft körül, azaz bőven 30 alatt megvolt a kész asztal.

A méretét nem szabtuk el, van neki hely, most csak azért van betolva a ferde tető alá, mert Tóbiás a saját kis asztalánál szeret ülni és így betolva több hely marad az étkezőben...

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatkezemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr838280258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eßemfaßom meg áll 2016.01.18. 14:03:15

Nem tudom mennyire "sajátkézzel-sportértékü" venni egy asztallapot venni lábakat majd ezeket összecsavarozni :)

soma zoli · http://www.streetlegal.hu 2016.01.18. 20:59:08

@eßemfaßom meg áll: nem volt nagy kunszt valóban, de így fele pénzből kb 15%-al nagyobb asztalunk lett, kb ugyanabban a minőségben :)
süti beállítások módosítása